Първоначално публикувано от Kris
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отново с Trentatre....
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеЗАЩО се отказа от твоята кола?
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениехубавите неща стават с постоянство, а по-голям кеф от това да възродиш изгнил кенеф към ралиджийка ...
Comment
-
Здрасти, Ескалибур!
Къде се загуби!?
Колегата иска това, което всички искаме, ама то става с търпение и много , ама много нерви.
Аз моята я стягам от пролетта и още не му се вижда края. Тая седмица ще я пускам, та ако ще свинкя в джамия да влезе.
Колега, защо не помислиш и за 1.5 с карбове.
Гарантирано ще се изкефиш.
Имам нещо на ум!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениехубавите неща стават с постоянство, а по-голям кеф от това да възродиш изгнил кенеф към ралиджийка ...как само ме надъхваш,дано утре и тенекеджията да е толова оптимистично настроен като тебе...И дано двигател се намерииии,че не се издържа вече...
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЗдрасти, Ескалибур!
Къде се загуби!?
Колегата иска това, което всички искаме, ама то става с търпение и много , ама много нерви.
Аз моята я стягам от пролетта и още не му се вижда края. Тая седмица ще я пускам, та ако ще свинкя в джамия да влезе.
Имам нещо на ум!...
---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:22 ----------
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениедвигател има + твоя вал ... проблема е в електрониката + гредата под двигателя ... кутията е същата
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЗдрасти, Ескалибур!
Къде се загуби!?
Имам нещо на ум!
колега колкото повече се чудиш толкова повече ще се разубеждаваш, една кола си заслужа да се прави ако има :
или здрав двг
или здраво купе ..
Comment
-
Първоначално публикувано от eskaliburg Покажи съобщениеи аз цял месец я правя , накрая да я изкарам да разтъпча и какво да стане .. crash , та сега да тъжа ли да се радвам ли ..
колега колкото повече се чудиш толкова повече ще се разубеждаваш, една кола си заслужа да се прави ако има :
или здрав двг
или здраво купе ..
За това си глобен с две бири!
Ще ги дадеш на сватбата на Крис!
Иначе...
Караме 33-ки, защото ни харесва.
Ако търсиме уют и удобства- моля!
Временно карам каляската на жена ми.
Рено 19.
Едно към едно е като купе с 33.
Толкова и тежи.
Брилянтен мотор 1.8 И 107 коня.
Ще кажеш точно като алфа 33 1.7 8в.
Да, ама не!
Тежък волан, кофти спирачки(някои си мислят , че нашите са с най-кофтите, ама грешат),слаби фарове(оправих ги), както и много гадни функции на щракалките около волана.
Стария ми Алфи беше по-готин.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщение.....ако искате ми вярваите с Евота 10 съм се гонил по улиците на Пловдив нощно време......
Може да си се гонил и с вятъра, ма никой с ЕВО 10 няма да си хаби бензина да ти показва как му върви колата.
Ако развиваш темата я развивай, но не пиши глупости!!!Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Колеги неискам да нахалствам ама моята алфа съм принуден да я продавам както знаете и е в отлично състояние, а все още изчаквам някой мераклия от форума ако се интерсува,затова не съм пуснал и обява все още.
Извинявам се, че спамя в темата ти колега Wiliams.Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка
Comment
-
Е днес слънчевото време май изгони лошия късмет от вчера...Огледахме купето преди малко и се оказва,че ако сменя пода само в краката може и да стане работата...Гредите и праговете могат да държат още,даже тенекиджията ми каза за някаква магия да ги напръскаме след като я изкърпим и още малко живот щяли да имат гредите на колата...какво ме беше прихванало вчера и аз незнам...Маи и от моята кошничка кола ще стане... Крис имаш 2 бири от мене... Сега ще звъня за поморското 16V,да видим какво ще излезе и при още малко доза късмет до месец може да има шоу ...
Comment
Comment