Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново с Trentatre....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
    Колата от линка е такава тоалетна, че фантазията ти ще забледнее като я видиш наживо. В картера има жесток удар, буквално се гъделичка с лагерите
    Мерси за инфото Крис! Значи ще търся друга...Няма ли някакви оферти за които да знаеш? Ще бъда благодарен ако споменеш някоя хубава 33-чица 16V...
    Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

ЗАЩО се отказа от твоята кола?
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

ЗАЩО се отказа от твоята кола?
        Ами честно казано и аз незнам защо...Даже незнам дали съм се отказал на 100%...Но купето е доста поизгнило...Гредите са му на 60-70% здрави но пода направо незнам още как се държи на колата...Много е разправията макар че на мене лично това ми доставя голям кеф да си я човъркам колата,ама вече хвана и студ а на мене ми се кара 33 та 2 не виждам...Трябва да налея около 800-900лв да стане горе долу кола и оттам да почвам...А и занимавката е много,наистина трудно се намира читав 16V двигател,и все си мисля,че докъто и събера частите от тук от там ще ми доизгние пред очите милата...Е в краина сметка ако изкочи читав двигал преди да изкочи читава цяла кола,ще си я почна нея...Просто в самия ми замисъл колтата я виждам като яка бегачка за класа си,а не знам колко потенцял е останал в това купе...
        Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

хубавите неща стават с постоянство, а по-голям кеф от това да възродиш изгнил кенеф към ралиджийка ...
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

хубавите неща стават с постоянство, а по-голям кеф от това да възродиш изгнил кенеф към ралиджийка ...
            принципно има нещо вярно във целия този кеф , но като чета мненията на колегата иска директно да скача на 16в и да не се занимава

Comment

Здрасти, Ескалибур!
              Къде се загуби!?
              Колегата иска това, което всички искаме, ама то става с търпение и много , ама много нерви.
              Аз моята я стягам от пролетта и още не му се вижда края. Тая седмица ще я пускам, та ако ще свинкя в джамия да влезе.
              Колега, защо не помислиш и за 1.5 с карбове.
              Гарантирано ще се изкефиш.
              Имам нещо на ум!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

такъв филм "не се занимава" при 33 няма, знам състоянието на повечето 16в които се карат и ако той не си направи сам едно сносно 16в, ще кара кола пенсионер
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Принципно си много прав...Даже в rally-club.bg някъде имаше тема за един наш стар ралиджия мисля че Илия Чубриков беше,които има на 5-6 дърти ралиджиики е двора си,които седят от 20 че и повече години там...Ама такава ръжда не бях виждал...Имаще едно БМВ 2000 мисля,дето и тавана му беше ръждясал чак...И под едно дърво седеше колата (снимки имаше),децата се качвали по нея ябъки да и берат - общо взето колите на нищо не приличаха...И идваха от чужбина за тези коли даже...Сумати шари се брояха за тях и маи само една се продаде-Шкода 130 ли беше не помня...Даже я карат сега колата мисля,а цялата беше толова изнила на снимките че свят ми се виеше само като ги гледам тези снимки...Принципно знам,че и за моята принцеса оправия има,ама зима идва а няма ко да се кара...Филм...Ами сигурно ще ми доиде друг акъл 100% и модераторите ще ме ругаят яко дето сямо пускам и трия теми ама...Еиии голям дявол си Крис как само ме надъхваш,дано утре и тенекеджията да е толова оптимистично настроен като тебе...И дано двигател се намерииии,че не се издържа вече...

Comment

двигател има + твоя вал ... проблема е в електрониката + гредата под двигателя ... кутията е същата
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Здрасти, Ескалибур!
                      Къде се загуби!?
                      Колегата иска това, което всички искаме, ама то става с търпение и много , ама много нерви.
                      Аз моята я стягам от пролетта и още не му се вижда края. Тая седмица ще я пускам, та ако ще свинкя в джамия да влезе.
                      Имам нещо на ум!
                      Оооо 1.5 карбовете 2 смених.Едната Серия 2,другата 3-точно от там ми идва любовта към 33... Много шоу имаше и с 2-те.Първата беше 87-ми набор и малко беше кихнала(пак някакви побългарявания имаше),ама другата Серия 3 беше-недеи казва-ако искате ми вярваите с Евота 10 съм се гонил по улиците на Пловдив нощно време.И ръчната ковеше-няма такова удоволствие...Ама искам малко повече мощ сега,и инжекция ми се кара-обичам звука на прекъсвача от втора към трета примено и после едно късно спиране,ръчна -недеи казва...Маи пак много се замечтах ...

---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:22 ----------

двигател има + твоя вал ... проблема е в електрониката + гредата под двигателя ... кутията е същата
                      Ми проблем няма,и парите не са проблем,но просто наистина нещо не съм навит на 400лв двигал+ комп ама без колянов вал...Ако за парите влиза и цената на гредата под двигателя супер направо още първата почивка (другата неделя) тръгвам,ама незнам ще се навие ли момчето така...Тя гредата ми е важна защото моята е поръждясала и роговете и те така...А бре може и да стане филма...

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Здрасти, Ескалибур!
                        Къде се загуби!?
                        Имам нещо на ум!
                        и аз цял месец я правя , накрая да я изкарам да разтъпча и какво да стане .. crash , та сега да тъжа ли да се радвам ли ..

колега колкото повече се чудиш толкова повече ще се разубеждаваш, една кола си заслужа да се прави ако има :
                        или здрав двг
                        или здраво купе ..

Comment

Първоначално публикувано от eskaliburg Покажи съобщение
                          и аз цял месец я правя , накрая да я изкарам да разтъпча и какво да стане .. crash , та сега да тъжа ли да се радвам ли ..

колега колкото повече се чудиш толкова повече ще се разубеждаваш, една кола си заслужа да се прави ако има :
                          или здрав двг
                          или здраво купе ..
                          Моята нямаше нито здраво купе нито здрав двигател!
                          За това си глобен с две бири!
                          Ще ги дадеш на сватбата на Крис!
                          Иначе...
                          Караме 33-ки, защото ни харесва.
                          Ако търсиме уют и удобства- моля!
                          Временно карам каляската на жена ми.
                          Рено 19.
                          Едно към едно е като купе с 33.
                          Толкова и тежи.
                          Брилянтен мотор 1.8 И 107 коня.
                          Ще кажеш точно като алфа 33 1.7 8в.
                          Да, ама не!
                          Тежък волан, кофти спирачки(някои си мислят , че нашите са с най-кофтите, ама грешат),слаби фарове(оправих ги), както и много гадни функции на щракалките около волана.
                          Стария ми Алфи беше по-готин.
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщение
                            .....ако искате ми вярваите с Евота 10 съм се гонил по улиците на Пловдив нощно време......
                            Колега спри МОЛЯ те да пишеш глупости. Все пак сме Алфа форум, а не "тунинг.бг"
                            Може да си се гонил и с вятъра, ма никой с ЕВО 10 няма да си хаби бензина да ти показва как му върви колата.
                            Ако развиваш темата я развивай, но не пиши глупости!!!
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Колеги неискам да нахалствам ама моята алфа съм принуден да я продавам както знаете и е в отлично състояние, а все още изчаквам някой мераклия от форума ако се интерсува,затова не съм пуснал и обява все още.
                              Извинявам се, че спамя в темата ти колега Wiliams.
                              Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
                              Звукът може да бъде
                              описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

Е днес слънчевото време май изгони лошия късмет от вчера...Огледахме купето преди малко и се оказва,че ако сменя пода само в краката може и да стане работата...Гредите и праговете могат да държат още,даже тенекиджията ми каза за някаква магия да ги напръскаме след като я изкърпим и още малко живот щяли да имат гредите на колата...какво ме беше прихванало вчера и аз незнам...Маи и от моята кошничка кола ще стане ... Крис имаш 2 бири от мене... Сега ще звъня за поморското 16V,да видим какво ще излезе и при още малко доза късмет до месец може да има шоу ...

Comment

Working...
                                X